Davul Zurna Eşliğinde Sahur Coşkusu: Fehime Bezirgan'dan Mahallede Renkli Anlar!

Meydan Mahallesi'nde davullu zurnalı sahur etkinliğiyle, Fehime Bezirgan, mahalle sakinlerini bir araya getirerek unutulmaz bir Ramazan deneyimi yaşattı

SİYASET - 28-03-2024 10:40 13560 kez okundu.

Davul Zurna Eşliğinde Sahur Coşkusu: Fehime Bezirgan'dan Mahallede Renkli Anlar!

31 Mart yerel seçimleri için geri sayım başlarken Meydan Mahallesi'nde heyecan dorukta! Muhtar adayı Fehime Bezirgan, Ramazan ayının bereketini ve birlik ruhunu en güzel şekilde yaşatmak için unutulmaz bir etkinliğe imza attı. Ramazan'ın manevi atmosferini daha da güçlendirmek amacıyla sahur saatinde mahalle sakinlerine müthiş bir sürpriz yaparak herkesi memnun etti.

Yaklaşık 500 ekmek alarak yanında davulcuları da getiren Fehime Bezirgan, sahur vakti geldiğinde mahalle sakinlerini davul eşliğinde eğlenceli bir şekilde uyandırarak kapılarına kadar gidip ekmek ikram etti. Bu özel gecede mahallede neşeli bir atmosfer oluşurken, sakinler aday Bezirgan'a teşekkür etmekten ve bu güzel jest için minnettarlık duymaktan kendilerini alamadılar.

Aday Bezirgan, bu etkinliğin kendisine büyük bir keyif verdiğini ve mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşmanın da memnuniyet verici olduğunu dile getirdi. Sahur gecesinde daha önce hiç yaşamadıkları bir deneyimle mahalle sakinlerini buluşturmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Bezirgan, Ramazan'ın birlik ve beraberlik duygularını güçlendirmek adına benzersiz bir adım attıklarını belirtti.

Meydan Mahallesi sakinleri, Fehime Bezirgan'ın bu anlamlı jestiyle bir kez daha birlik ve dayanışma duygularının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha görmüş oldular. Ramazan ayının ruhuna uygun olarak düzenlenen bu etkinlik, mahalle sakinleri arasında unutulmaz bir anı olarak kalacak gibi görünüyor.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Erdinç Keskin: ″Halkın İradesi En Büyük Güçtür″

Erdinç Keskin: ″Halkın İradesi En Büyük Güçtür″

22-04-2024 - SİYASET

CHP'nin Yurt Dışında Örgütlenme Hareketi

CHP'nin Yurt Dışında Örgütlenme Hareketi

20-04-2024 - SİYASET