Vekil Özşavlı'dan çirkin sözler "lan siz kimsiniz

İddiaya göre AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özşavlı Ceylanpınar ilçesinde gerçekleştireceği ziyaret için önce söz verdiği saatte gelmedi.

SİYASET - 29-07-2022 04:29 357 kez okundu.

Vekil Özşavlı'dan çirkin sözler "lan siz kimsiniz
"

Haber Mehmet KIRVAR'ın haberine göre , Bunun üzerine durumu öğrenmek için kendisine telefon eden muhtara hakaretler yağdırdı. Muhtarların telefon etmesine sinirlenen Vekil Özşavlı “lan siz kimsiniz. Bekleyin kardeşim gelecem “dedi. Daha sonra Ceylanpınar Ak Parti İlçe Başkanlığında muhtarlar ile bir araya gelen Vekil Özşavlı sinirlenerek sarf ettiği sözleri reddetti.

 

 Sarfedilen sözleri hazmedemeyen muhtarlar vekil Özşavlı'nın kendilerinden özür dilemelerini bekliyor. Bahse konu muhtarın açıklamaları ise şöyle;”Mahallemiz Mevlana mahallesi muhtarı Ahmet Akkurt  hemşehrimize Şanlıurfa AK Parti milletvekili Halil özşavlı'nın,muhtar ile telefon görüşmesinde makama ve temsilyetine yakışmayan sözler sarfetmesini, Şanlıurfa ceylanpınarlılar  yardımlaşma ve dayanışma derneği olarak kınıyoruz. Acilen, hakarete maruz kalan muhtarımız Ahmet Akkurt'tun şahsından ve tüm muhtarlıklarımızdan özür dilensin.”

 

 

Haberin Videosu : Urfalı Vekilden çirkin sözler lan siz kimsiniz. #Shorts Salih Darıcı

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Erdinç Keskin: ″Halkın İradesi En Büyük Güçtür″

Erdinç Keskin: ″Halkın İradesi En Büyük Güçtür″

22-04-2024 - SİYASET

CHP'nin Yurt Dışında Örgütlenme Hareketi

CHP'nin Yurt Dışında Örgütlenme Hareketi

20-04-2024 - SİYASET