Yeniden Refah Partisi'nin Lider Adayı, Halkla İç İçe Projelerini Anlatıyor

Yeniden Refah Partisi'nin Lider Adayı, 31 Mart Seçimlerine Hazırlanırken Vatandaşların Gönlünü Fethediyor.

SİYASET - 27-03-2024 08:03 17445 kez okundu.

Yeniden Refah Partisi'nin Lider Adayı, Halkla İç İçe Projelerini Anlatıyor

Birecik'te 31 Mart seçim atmosferi tüm hızıyla devam ederken, Yeniden Refah Partisi'nin Birecik Belediye Başkan adayı Salih Sezen, halkla bütünleşik bir kampanya yürütüyor. Sezen, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla yakın temas halinde olmayı sürdürerek, ilçenin dört bir yanında esnaf ziyaretleri ve ev ziyaretleri gerçekleştiriyor.

Sezen'in vurguladığı önemli bir nokta, vatandaşların sorunlarını yakından dinlemek ve çözüm önerileri sunmaktır. Bu kapsamda, her ziyarette ilçenin altyapı sorunlarına odaklanarak su, elektrik ve köy yollarının yapımı gibi temel ihtiyaçların karşılanması için projelerini detaylı bir şekilde vatandaşlarla paylaşıyor.

Ancak Sezen'in vizyonu sadece altyapı projeleriyle sınırlı değil. Çocuklar için parklar ve oyun alanları, kadınlar için stres atabilecekleri sosyal tesisler gibi sosyal projeler de Sezen'in öncelikli hedefleri arasında yer alıyor. Özellikle kadınları ekonomik ve sosyal hayata dahil etmeyi amaçlayan tekstil kenti projesi, ilçenin kalkınmasına önemli katkılar sağlayacak bir adım olarak öne çıkıyor.

Sezen'in kararlı duruşu ve halkla kurduğu sağlam bağ, Birecik'in geleceğine dair umutları artırıyor. Yeniden Refah Partisi'nin yeniden doğan bir yıldızı olarak nitelendiren Sezen, seçmenlere rehavete kapılmamaları, verdikleri oyların asla boşa gitmeyeceğini ve değerini bilmeleri çağrısında bulunuyor.

Birecik'te değişimin ve gelişimin lideri olarak öne çıkan Salih Sezen, vatandaşlarla buluşmalarına ara vermeden devam ediyor. Sezen'in projeleriyle ilgili olarak vatandaşların da büyük bir ilgi gösterdiği gözlemlenirken, seçim gününe kadar yoğun bir tempo içerisinde çalışmalarını sürdürmesi bekleniyor.

 

Birecik'te 31 Adar hilbijartin atmosfera herdem dewam dike, Pêşengiya Partiya Nûkirî ya Bajarê Birecikê ya Partiya Refahê Salih Sezen, bi kampanyaya bi tevahiya gelê re di nava xwe de de dixwaze. Sezen, di encama karûbarên hilbijartinê de di nava civakê de meşiyan daim dike, herêmên bajarê Birecikê de sêwiran û seranserê xaniyan û malan li ser destana xwe digire.

Noktaya girîngeya girîng a Sezenê, guhdar kirina pirsgirêkên gel bi nêzikbûnê û peymana çareseriyê ye. Di van alîkariyan de, her hefte projeên xwe bi tevahiya gelê li ser pirsgirêkên destanîn dike û bi pêşveçûnan re li ser çareseriyên herî navendî yên bajarê Birecikê, wek sînoran, elektrîk û rêyên gundan de, projeyên xwe bi detayî ji gel re parve dike.

Lê belê, vîzyona Sezenê ne tenê bi projeyên jêrîn re girêdayî ye. Park û çarxên ciwanan, xaniyên civakî yên ku jin dikarin stres bibînin wek projeyên civakî yên pêşîn ên Sezenê jî girêdayî ye. Bi taybetî projeya navçe ya ku jinên li ser mijarê dikarin pêşengiyê pêşkeş bikin, di heman demê de ewê binketin ku pêşwazî li ser çavkanî û civaka civakî ye.

Pêdavekiya bi zûtir a Sezenê û girêdana zor a wî bi gelê Birecikê, daxwazên ji bo derfetên Birecikê di asta xwe de dixebite. Sezen, Pêşengiya Partiya Nûkirî ya ku wek yekê ya nûjen dibe, heta berxwedana xwe ya li ser peymanê, bi vê yekê ve girêdayî ye.

Salih Sezen, rêveberê guhertina û pêşengiya Birecikê ya pêşerojê wek çalakiyekî neynika veke, gelek dijwarê dike û bi projeyên xwe re jî gelekî bîrketî ye. Di çalakiyên hilbijartinê de, bi taybetî ji bo alîkariyên jinan, hîç qedandin, hîç qedandin. Sezen, bi taybetî di roja hilbijartinê de bi temenê dirêj digere û divê ku wî ji bo her duyem jî desthilatdariya xwe hilbijêre, wiha bi taybetî dibêje.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Erdinç Keskin: ″Halkın İradesi En Büyük Güçtür″

Erdinç Keskin: ″Halkın İradesi En Büyük Güçtür″

22-04-2024 - SİYASET

CHP'nin Yurt Dışında Örgütlenme Hareketi

CHP'nin Yurt Dışında Örgütlenme Hareketi

20-04-2024 - SİYASET